Iedere eerste dag van de maand houden wij een veiling met unieke stukken. Kavels worden toegevoegd tot en met de 15e van de maand ervoor en bieden is telkens mogelijk vanaf de 16e.
Nieuwe openingstijden voor onze winkel in Haarlem: di t/m za 10-17u*.
* Op zaterdag wordt niet gewerkt in ons postzegelmagazijn waardoor op die dag in de winkel gekochte zegels niet altijd direct meegenomen kunnen worden.

Heeft u al eens bij onze afdeling modelbouw- en verzamelartikelen gekeken? Bekijk het hier

Garantie

Alle door ons aangeboden zegels zijn in goede kwaliteit en met originele gom (bij postfrisse of ongebruikte zegels) (tenzij anders aangegeven). Wij geven echtheids- en kwaliteitsgarantie op alle door ons aangeboden zegels. Mochten bepaalde zegels niet aan uw criteria voldoen, dan kunt u deze binnen een maand na aankoop aan ons retourneren (mits de zegels in ongewijzigde staat verkeren). Indien voorradig zullen wij vervangende exemplaren uitleveren, zo niet, dan houden wij een tegoed aan voor een toekomstige levering. Op uw verzoek kunnen tegoeden altijd uitbetaald worden. Wij garanderen een juiste ontvangst van uw bestelling.

Alle inkopen, verkopen en leveringen vallen onder de certificaatregeling van de NVPH. Indien een klacht of afhandeling naar uw mening niet juist door ons wordt afgehandeld kunt u zich richten tot de geschillencommissie van de NVPH (zie www.nvph.nl). PostBeeld heeft zich door lidmaatschap van de NVPH uitgesproken zich neer te leggen bij de uitspraak van deze commissie.