Bij PostBeeld vindt u de grootste postzegelcatalogus van Nederland die online te vinden is, met een breed aanbod aan kwaliteitspostzegels.

Officiële uitgaven

Postbeeld verkoopt, onder leiding van Rob Smit, al tientallen jaren postzegels en heeft daarmee een ruime dosis aan ervaring en kennis opgebouwd. De postzegelcatalogus van PostBeeld bevat officiële uitgaven uit zowel Nederland als andere landen, op deze website kunt u de postzegels sorteren op land, jaar, motief en conditie, zodat u ze gemakkelijk en overzichtelijk online kunt bekijken en uw keuze kunt maken. Bovendien komen er dagelijks honderden tot duizenden nieuwe postzegels bij, die onze grote collectie nog verder uitbreiden. Wij geven echtheids- en kwaliteitsgarantie op al onze producten, die probleemloos geretourneerd kunnen worden wanneer ze niet naar wens zijn.

Additionele informatie

Bekijk de grootste postzegelcatalogus van Nederland online en bestel de postzegels, of benodigdheden als catalogi , die aan uw wensen voldoen. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij PostBeeld, of ontvangt u graag een advies over de opbouw van uw persoonlijke collectie? Neem dan gerust contact met ons op:

  • Stuur een mail naar info@postbeeld.com
  • Bel naar 023-5272136
  • Stuur het formulier op onze contactpagina in
  • Of kom langs in onze winkel aan de Kloosterstraat 17 in Haarlem

Bekijk onze postzegels