PostBeeld is een professionele postzegelhandel die nu ook online te bezoeken is voor het bekijken en aankopen van officiële edities van goede kwaliteit.

Veilig en gemakkelijk

Postzegelhandel PostBeeld bestaat uit een team van ervaren en deskundige postzegelkenners, en dat merkt u. U krijgt een echtheids- en kwaliteitsgarantie op al uw aankopen die u bij PostBeeld doet. En wanneer een bestelling niet voldoet aan uw wensen, dan kunt u deze gewoon weer terugsturen. Zo maakt Postbeeld het online winkelen voor postzegelverzamelaars veilig en gemakkelijk. Op deze website vindt u de postzegelcollectie van dit moment; dagelijks komen hier honderden tot duizenden uitgaven bij, dus kom gerust nog eens terug naar onze postzegelhandel om de nieuwste aanwinsten te bekijken en er eventueel uw verzameling mee uit te breiden. Naast postzegels verkoopt PostBeeld ook andere benodigdheden voor het gemakkelijk en professioneel verzamelen en opbergen van de postzegels.

Locatie en contact

U kunt ervoor kiezen om online te bestellen , maar ook kunt u een kijkje komen nemen in de winkel van PostBeeld. Deze is gevestigd aan de Kloosterstraat 17 in Haarlem. Heeft u behoefte aan meer informatie of een advies over de opbouw van uw collectie? Aarzel dan niet en benader PostBeeld: