Gemakkelijk en veilig postzegels kopen doet u bij PostBeeld. Al tientallen jaren kunnen verzamelaars hier terecht voor officiële postzegels en toebehoren.

Gegarandeerde kwaliteit

In de postzegelcollectie van PostBeeld heeft u de keuze uit wel 500.000 verschillende uitgaven, uit honderden landen, jaartallen en motieven. U kunt de online collectie postzegels gemakkelijk filteren en sorteren, afhankelijk van het type dat u wenst te kopen. PostBeeld staat voor echtheid en kwaliteit, en garandeert deze van alle postzegels. Voldoet een aankoop niet aan uw verwachtingen, dan kunt u deze simpelweg weer terugsturen. Naast postzegels kunt u bij PostBeeld ook accessoires kopen; denk hierbij aan:

Koop- en contactinformatie

Wilt u nieuwe postzegels of accessoires kopen om uw collectie mee uit te breiden, bestel deze dan in de webshop of kom langs in onze winkel aan de Kloosterstraat 17 in Haarlem. Ook kunt u hier een van onze medewerkers aanspreken wanneer u meer informatie of een deskundig advies wenst. Hiervoor kunt u ook bellen naar 023-5272136, een mail sturen naar info@postbeeld.com, of contact met ons opnemen via een van de overige contactmogelijkheden . Bekijk onze postzegels