De gigantische collectie postzegels van PostBeeld bevat ook zeer speciale edities, zoals exemplaren met motieven van de Olympische Spelen en de Winterspelen.

Filteren en sorteren

Aangezien u in de online winkel van PostBeeld de keuze heeft uit wel 500.000 postzegels, is het mogelijk om de postzegels te filteren en sorteren op diverse criteria. U kunt de postzegels allereerst filteren op bijvoorbeeld een jaartal, de conditie en een motief, zoals Olympische Spelen of Winterspelen . Na het kiezen van een motief kunt u de postzegels ook sorteren op bijvoorbeeld jaar, prijs en datum van toevoeging aan de collectie van PostBeeld. Zo biedt PostBeeld altijd een duidelijk overzicht wanneer u op zoek bent naar nieuwe postzegels voor uw collectie, of dit nu om een exemplaar van de Olympische Spelen gaat, andere sporten, dieren, muziek, enzovoorts.

Meer over PostBeeld

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij Postbeeld of wenst u een deskundig en persoonlijk advies over een goede uitbreiding van uw collectie? Stel deze dan gerust per e-mail of telefoon, of loop even binnen in onze winkel in Haarlem. PostBeeld heeft de volgende adres- en contactgegevens: