PostBeeld bevat de grootste online postzegeltentoonstelling met meer dan 500.000 officiële kwaliteitspostzegels beschikbaar voor verkoop. Naast postzegels vindt u in onze (online) winkel ook andere benodigdheden voor verzamelaars, zoals albums en handboeken.

Gemakkelijk te doorzoeken

Al tientallen jaren verzamelt PostBeeld de mooiste postzegels bij elkaar en biedt ze aan ter verkoop aan verzamelaars. Onze gigantische postzegelcatalogus is zeer gemakkelijk te bekijken op deze website, waar u ze op verschillende manieren kunt sorteren, afhankelijk van wat u zoekt:

  • Motief
  • Land
  • Jaar
  • Conditie
  • Zoekwoord

Zo blijft onze postzegelcollectie, die zich dagelijks met honderden tot duizenden exemplaren uitbreidt, overzichtelijk voor u en kunt u altijd vinden waar u naar op zoek bent.

Kopen en contact

Bestel online een artikel uit onze postzegeltentoonstelling of toebehoren ; indien het niet aan uw wensen voldoet, kunt u het zonder problemen retourneren. Ook kunt u een bezoek komen brengen aan onze winkel in Haarlem. Op onze contactpagina vindt u het winkeladres en een contactformulier, dat u in kunt sturen wanneer u vragen heeft aan de deskundige medewerkers van PostBeeld. Ook kunt u ons bereiken via telefoonnummer 023-5272136 en e-mailadres info@postbeeld.com; wij beantwoorden uw vragen graag. Bekijk onze postzegels